OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Vanaf zomer 2020 is Survivalpop gestart met speciale quarantaine-edities. De wekelijkse 'little-one-man-shows' op YouTube en Facebook worden nu ook in 2021 vervolgd. Elke week komt één (solo)artiest in beeld.

Dit zijn regionale zangers/zangeressen die door de welbekende omstandigheden geen boekingen meer hebben, maar op deze manier toch even een ‘laagdrempelig’ podium krijgen. Het concept is een initiatief van Sweet Lake Events. De organisatie en regie ligt in handen van Etiënne Bakker, het camerawerk wordt verzorgd door Ron Jenner en de presentatie door John Tuinebreijer.

Opnames voor de zogenaamde quarantaine-edities vinden plaats in een passend oud pand aan de Dorpsstraat te Zoetermeer. De artiest verschijnt van achter de coulissen door de rode gordijnen op het toneel. Hij/zij wordt voorgesteld, beantwoordt enkele korte vragen en zingt vervolgens in totaal drie nummers. Maar wel... twee hits uit eigen genre en één daarbuiten. Bijvoorbeeld een volkszanger met twee smartlappen en één reggae-song of een rocker die naast zijn eigen repertoire ook een smartlap ten gehore brengt. Tijdens de opnames worden uiteraard de corona-regels in acht genomen.


De Survivalpop filmpjes worden vervolgens, één clip per week, op de zaterdag 20:00 geplaatst op YouTube en Facebook.
Artiesten en musici die beroepshalve hun boekingen mislopen, kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Solo-artiesten of frontzangers m/v van bands van pop tot volks, van jazz tot rock en van blues tot klassiek kunnen meedoen.

-advertenties-

-goede doel-