PersberichtOp Oudejaarsavond presenteert Storytellers live vanuit het Stadstheater de Zoetermeer Oudjaar Quiz. Speel mee en beantwoord zo snel mogelijk de vragen over de stad, het verleden en de actualiteit in vijf vragenrondes. De winnaar krijgt een prijzengeld van 1500 euro.

Speel mee met een familieteam vanuit de huiskamer, maak een buurt- of kennissenteam via Zoom of speel gewoon individueel. Iedere Zoetermeerder kan meedoen op deze geweldige avond. Tussen de vragenrondes door presenteren talentvolle Zoetermeerders hun nieuwe plannen voor de CultuurWinter. Nu zitten we nog voor het scherm, maar maak vast kennis met wat er allemaal gaat
gebeuren in de stad na de lockdown. Om mee te spelen is een computer, tablet of smartphone met internetverbinding noodzakelijk.

De Zoetermeer Oudjaar Quiz start om 20.00 uur en wordt uitgezonden via het eigen kanaal op www.zoetermeerquiz.nl.  Ga nu naar www.zoetermeerquiz.nl  voor alle instructies en download de gratis app om mee te spelen. Het prijzengeld is exclusief kansspelbelasting.

-advertenties-

-goede doel-