netwerk zoetermeerFloravontuur en RVOZ gaan samen verder als Netwerk Zoetermeer. De fusie, al enige tijd geleden aangekondigd, werd vrijdagmiddag 18 december bekrachtigd tijdens een online borrel-meeting.

Alle leden van de business club konden inloggen via hun eigen computer en bij hen was een luxe borrelbox bezorgd, met lekkere hapjes en een flesje wijn om mee te proosten. Vanuit een studio presenteerde Laurens de Groot de netwerk borrel, met als gasten natuurlijk Ruud Steggerda (Floravontuur) en Benita van Wegen (RVOZ) en diverse gasten die via een groot scherm konden inbellen of via een filmpje te zien waren.

Netwerk Zoetermeer wordt nu dé businessclub van heel Zoetermeer en richt zich niet alleen op ondernemend Zoetermeer, maar ook op cultuur, sport en onderwijs. Benita van Wegen: “We zijn nu nog sterker door de krachten te bundelen, de businessclub heeft zo nóg meer organisaties en contacten die aangesloten zijn.” Ruud Steggerda vult aan: “Het is makkelijk om contact te maken op bijvoorbeeld een netwerkborrel, ook met politiek. In Zoetermeer zijn de lijntjes kort op deze manier en kan je snel contacten leggen.”

Wethouders Iedema en Van Driel brachten online hun felicitaties over aan de nieuwe businessclub. Van Driel: “Met elkaar kunnen we nóg beter samen werken, dit biedt veel hoop en perspectief voor 2021!”

-advertenties-

-goede doel-