20201202 21644Zoetermeerse vrijwilligers krijgen de komende week een heerlijke reep chocola van de gemeente als waardering voor hun inzet. In voorgaande jaren was er om het jaar een ‘vrijwilligersfestival’ om de vrijwilligers te bedanken, maar dat kan dit jaar niet doorgaan door corona.


Wethouder Ingeborg ter Laak: “Er zijn ongelofelijk veel vrijwilligers in Zoetermeer, die de afgelopen tijd door corona nog net een stapje extra hebben gedaan. Zij zorgen ervoor dat onze kinderen naar voetbal kunnen en dat een koor kan blijven zingen. Vrijwilligers bedankt!”


De vrijwilligerswaarderingsactie van 2020 valt samen met de Nationale Dag van de Vrijwilliger op 7 december. Alle organisaties in Zoetermeer die werken met vrijwilligers konden de afgelopen weken hun vrijwilligers opgeven voor de waardering en zorgen ook voor het uitdelen van de lekkernijen. Naast de chocoladetablet van Tony’s Chocolonely is de wikkel van de reep goed voor een tweede kopje koffie gratis bij de horeca op het Stadhuisplein.

-advertenties-

-goede doel-