In navolging op de succesvolle Zoetermeerse TV Bingo tijdens de lockdown wordt de eerste kersteditie van de Zoetermeerse TV Bingo georganiseerd. Burgemeester Bezuijen komt op woensdagavond 23 december naar de studio van ZFM om de cijfers van de TV Bingo te trekken.

kersteditie doe mee zoetermeerse tv bingoDeze bingo is een initiatief van ZFM, Piëzo, de Markt in samenwerking met Zoetermeer voor Elkaar en Magisch Zoetermeer. De Zoetermeerse TV Bingo wordt georganiseerd om Corona even te vergeten, voor verbondenheid en om plezier te hebben. Tijdens de bingo zijn prijzen te winnen die lokaal worden gekocht, op de markt en bij ondernemers in Zoetermeer. Vrijwilligers van Zoetermeer voor Elkaar bezorgen de prijzen bij de winnaars thuis.

Kaarten kopen? Dat kan op de markt, op dinsdag 15 en 22 december in Oosterheem en vrijdag 18 december in Rokkeveen, en bij de locaties Ambachtenwerkplaats, Teldersrode 25 vanaf woensdag 9 tot en met donderdag 17 december, en PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253 vanaf woensdag 9 tot en met dinsdag 22 december. De prijs: €5,00 voor 3 bingokaarten met spelinstructies.

Kaarten thuis bezorgd? Lukt het niet om zelf bingokaarten te kopen, dan kan een vrijwilliger helpen om die thuis te brengen. Neem contact op met Milou van Loenen via: 06-11715238, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen over de Bingo.

Burgemeester Bezuijen komt op woensdagavond 23 december, vanaf 19.30 tot 20.30, naar de studio van ZFM voor de trekking van de cijfers. Dit is live te volgen via Ziggo 42, KPN 1419, T Mobile 377 en of via www.zfmzoetermeer.nl.

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-