Persbericht livemuziek de online editieOok tijdens de sluiting brengen het Stadstheater en STAGE kitchen & café met alle liefde cultuur en heerlijk eten naar Zoetermeer. Een zondagmiddag thuisblijven was nog nooit zo leuk met de eerste online editie van Livemuziek op Zondag.

Op zondagmiddag 29 november geniet je vanuit je eigen thuistheaterstoel van livemuziek van twee opkomende artiesten, namelijk HEBE & Onwijs Gijs. De livestream is gratis te bekijken via het YouTube-account van het Stadstheater en via de Facebookpagina van het theater.

En heb je zin in wat lekkers terwijl je luistert? Maak dan de middag compleet en bestel de Geusz! Bier Borrelbox of Wijn Box van het Stadstheater. De Borrelbox kost €16,50 en is te reserveren via de website. Je kunt de Borrelbox op zondag 29 november afhalen tussen 12:00 en 15:30 uur op het feestelijke afhaalpunt STAGE kitchen & café. De Borrelbox bestaat uit drie soorten bier of wijn en verschillende hapjes. Koude hapjes zoals Spaanse Fuet en Serranoham, maar ook warme hapjes die gemakkelijk zelf zijn op te warmen.

-advertenties-

-goede doel-