image002Deze week worden goodiebags uitgedeeld onder de mantelzorgers die zich hadden opgegeven voor de online meetup ‘Moeder aan de Lijn’. Wanneer iemand ziek, beperkt of verslaafd is, dan is er vaak aandacht voor diegene of de ziekte. Maar als mantelzorger maak je ook alles mee.

Tijdens de meetup werd er gesproken over hoe het nu met deze mantelzorgers gaat. Er was ruimte om een persoonlijk verhaal te vertellen en elkaar tips te geven. Reactie van één van de deelnemers: “Zo fijn dit, normaal gaat het alleen maar over ‘hoe regel jij dat’, dit gaat over gevoel!

Bij de meetup hoorde ook een goodiebag, Wethouder Ingeborg ter Laak heeft geholpen met het rondbrengen van de tasjes. De goodiebag is onderdeel van de campagne ‘Deel je zorg’ van het ministerie van VWS met als doel om mantelzorgers te stimuleren om over hun zorgen te praten of hulp te zoeken.
De online bijeenkomst is georganiseerd door Palet Welzijn en Mantelzorgcentraal. Meer informatie over mantelzorg of bijeenkomsten in Zoetermeer vind je op de website: www.mantelzorgcentraal.nl 

-advertenties-

-goede doel-