Sinterklaasavond wordt dit jaar extra bijzonder met de speciale ‘Heerlijk avondje pakketten’! All-in-One Evenementen en Zoetermeer Actief geven 5 van deze pakketten weg om van Sinterklaasavond 2020 een heel bijzondere avond te maken.


20201118 21389Om in aanmerking te komen voor één van de vijf ‘Heerlijk avondje pakketten’, met leuke, grappige en kleine kadootjes voor het hele gezin, lever je een mooie Sinterklaastekening bij All-in-One Evenementen in de Dorpsstraat. Je mag zelf een mooie tekening maken en je creativiteit volop gebruiken, maar Sinterklaas heeft gezegd dat hij het meest houdt van tekeningen waar hij zelf op staat, of een van de Pieten, of zijn paardje…
De uitreiking zal zijn op zaterdag 28 november bij Buurtvereniging Buytenrode, César Franckrode 60 in Buytenwegh. Winnaars worden gebeld voor een afspraak om het pakket op te komen halen bij Sinterklaas.

 

Praktisch

Ben jij 10 jaar of jonger? Dan kan je meedoen! Er zijn verschillende leeftijdscategorieën.
Maak een mooie tekening voor Sinterklaas, met kleurpotlood, stift, verf of andere kleurmaterialen.
Lever de tekening vanaf zaterdag 21 november in bij de rode brievenbus van All-in-One Evenementen, achterzijde Dorpsstraat 49. De ingang van All-in-One bereik je vanaf de Delfsewallen, tegenover de Oude Kerk en naast de Kringloopwinkel.


Zet op de achterkant van de tekening duidelijk:
- je naam
- leeftijd
- telefoonnummer
- emailadres

Video: Stefan Ramdharie

Met dank aan Sinterklaas, de Amigo's en All-in-One Evenementen

-advertenties-

-goede doel-