Dutch Innovation Park 2Softwarebedrijf Sailboard is de nieuwste aanwinst in de Dutch Innovation Factory. Juist in deze tijd ziet Sailboard kansen bij het vestigen op een locatie als deze: “De kantoorlocatie van de toekomst zal vooral bijdragen aan samenwerking,” vindt Geert Booster.

Booster, managing partner bij Sailboard: “Veel kantoorlocaties zijn met name bedoeld om collega’s te huisvesten, maar bieden niet altijd de mogelijkheden om op een moderne manier de samenwerking met elkaar aan te gaan. De Dutch Innovation Factory geeft ons en andere gevestigde bedrijven vele mogelijkheden om samenwerkingen met klanten en partners te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de ‘Artificial Intelligence-‘ en ‘Internet of Things Labs’, die de samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers bevorderen.”

De DIF bevindt zich in het Dutch Innovation Park en is een absolute IT-hotspot. “Steeds meer IT-bedrijven vestigen zich in het Park vanwege de mogelijkheden die deze locatie biedt. Met name de combinatie van technologiebedrijven en hoogwaardig IT-onderwijs maakt het een aantrekkelijke keuze.” licht wethouder Iedema (Economie & Onderwijs) toe. ”

Over Sailboard

Sailboard combineert de aspecten van open organisaties en open source programmamanagement met innovatieve diensten. Sailboard werkt met open organisaties, open source licenties, software en standaarden.

-advertenties-

-goede doel-