Profiel plaatje Facebook Instagram1Na het grote succes vorig jaar organiseert Jong Perspectief samen met Humanitas Zoetermeer wederom de campagne Ikhelpeengezin.nl in Zoetermeer. Want bij sommige gezinnen gaat het even niet zo goed en een vrijwilliger kan hierin het verschil maken.


Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor het even niet meer gaat en waarin het fijn is als je hulp krijgt van een ander. Bijvoorbeeld wanneer één van de ouders langdurig ziek is en je minder aandacht kan geven aan je kinderen. Of wanneer één van de kinderen veel aandacht vraag i.vm. een beperking en je minder tijd heb voor de andere kinderen. Jong Perspectief en Humanitas bieden deze kinderen wat extra aandacht en gezelligheid en hun ouders een luisterend oor.

In 2021 wil Jong Perspectief weer 21 nieuwe gezinnen helpen, daarom zijn ze op zoek naar vrijwilligers die zich inzetten voor ondersteuning van de ouders of een maatje/mentor zijn voor een jongere.

 

Online speeddaten met vrijwilligers

Op maandag 23 november a.s. om 20.00 uur wordt er een gezamenlijke digitale speeddate georganiseerd door Humanitas en Jong Perspectief. Dit is speciaal voor mensen die interesse hebben in het ondersteunen van gezinnen of jongeren.

Wil je graag weten wat je als vrijwilliger kunt bijdragen, dan kan je op 23 november in gesprek met vrijwilligers die het werk al enige tijd doen. Zij kunnen als geen ander vertellen wat zij voor de ander betekenen en wat het hen oplevert. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en telefoonnummer.

-advertenties-

-goede doel-