wokewomenHet Woke Women project in Zoetermeer wil vrouwen en mannen met een kinderwens beter voorbereiden op de zwangerschap. Een gezonde start begint namelijk al vóór de zwangerschap.


Woke Women is een collectief van vakvrouwen, werkzaam in de wetenschap, geneeskunde en verloskunde. Hun expertise is het vrouwelijk lichaam en alles wat daarmee te maken heeft. Hun doelstelling is dat aanstaande ouders zich beter voorbereiden op een zwangerschap en zich bewust worden over hoe risico's en ongezonde gewoonten de gezondheid van henzelf en dat van hun toekomstige kind kunnen schaden. Woke Women werkt hiervoor samen met het Erasmus MC, de gemeente Zoetermeer, huisartsen en de verloskundigenpraktijken in Zoetermeer.


Heb jij een kinderwens, nu of in de toekomst? Wil jij zeker weten dat jij en jouw kind nu én later geen onnodige risico’s lopen? Wil jij zeker zijn dat je inderdaad alles al weet én doet, voor én tijdens je zwangerschap, om het kindje in je buik zo sterk en gezond mogelijk te maken? Bekijk dan de 10 checkpoints op www.wokewomen.nl of maak een afspraak voor een kinderwensconsult bij een van de betrokken verloskundigen of huisartsen in Zoetermeer.


Zes lokale Woke Women ambassadeurs brengen dit de komende week met ludieke activiteiten onder de aandacht. Zo zal Nikita, marketing manager van het Stadshart, komende zaterdag met twee hostesses flyers verspreiden door het winkelcentrum, is er een winactie voor Woke Women waterflessen van Dutchies on the gram en zal Layla, bezoekvrouw van Piëzo binnen haar netwerk meer bewustwording creëren over dit onderwerp. Francesca, eigenaresse van de food-blog Francesca Kookt. Zoetermeerse moeder van twee heeft speciaal over dit onderwerp in combinatie met gezonde voeding een blog geschreven op haar site. Lisa Hillen heeft een speciale actie in beautysalon Beauty by Lisa en Yousra, eigenaresse van PowerMama in Zoetermeer, doet work-outs voor zwangere en pas bevallen vrouwen.

-advertenties-

-goede doel-