ongeluk OHEen ongeval op de Oostweg, bij de kruising met de Franklinstraat, zorgde donderdagochtend 12 november voor veel schade en gewonden. De Oostweg in de richting van het Prinses Maximaplein werd tijdelijk afgesloten wegens schoonmaakwerkzaamheden. De weg is inmiddels rond 11 uur weer open.

Omstreeks 9 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met twee personenauto’s. Eén van de auto’s, een Mercedes, is na de botsing ruim 200 meter doorgeschoten en belandde op het fietspad aan de andere kant van de weg.
De brandweer kwam ook naar het ongeval omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling. Dit bleek achteraf niet het geval te zijn. Enkele inzittenden van de voertuigen zijn door de ambulance ter plaatse nagekeken, zij hoefde niet naar het ziekenhuis.
Beide voertuigen hebben forse schade opgelopen en werden geborgen door Bergingsbedrijf Vreugdenhil. De politie heeft de Oostweg richting het Prinses Maximaplein tijdelijk afgesloten om de weg schoon te maken en alles op te ruimen.

Foto: Twitter Wijkagenten Oosterheem @WagOosterheem

-advertenties-

-goede doel-