Persbericht tijdelijk online week 46De theaters moeten voorlopig nog de deuren gesloten houden. Dit betekent dat alle voorstellingen van het Stadstheater tot en met 18 november zijn opgeschort. Natuurlijk hoopt het Stadstheater zo snel mogelijk haar deuren weer te openen voor publiek, maar tot die tijd gaat het Stadstheater online.


Ook nu de deuren gesloten zijn brengt het Stadstheater graag kunst en cultuur naar de bewoners van Zoetermeer. Dit keer via het online podium Thuistheater. “Juist in deze tijd is het zo belangrijk dat we ons kunnen ontspannen en even volledig kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid. Dat is de magie van cultuur en dat hebben we meer nodig dan ooit”, aldus Lola de Winter van Stadstheater Zoetermeer.


Op de website van het theater worden ontzettend leuke thuistheatertips gedeeld. Op deze pagina kun je verschillende parels uit de theaterwereld ontdekken. Zo staan er Netflixtips en Videolandfavorieten, maar ook leuke korte fragmenten van voorstellingen, exclusieve interviews, kijkjes achter de schermen en de podcast luistertips.

-advertenties-

-goede doel-