aldi copyDe Aldi vestiging aan het Oosterheemplein wordt na een grondige verbouwing en uitbreiding op 13 november heropend. Vanaf 8:00 's ochtends open zij de deuren voor het grote publiek, ouderen en kwetsbare mensen zijn vanaf 7:00 al welkom. De gehoopte feestelijke grootse opening moeten zij vanwege corona achterwege laten.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De Aldi heeft het naastgelegen leeggekomen pand bij hun eigen pand getrokken, waardoor er ruime paden zijn gecreƫerd. De vernieuwde winkel aan Oosterheempleimplein beschikt niet over eigen parkeerplaatsen. Voor de winkel is wel parkeergelegenheid aanwezig in een blauwe zone. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00-20.00, zondag van 10.00-18.00 uur.

Duurzame winkel

Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers binnen het vernieuwde concept waarbij gezondheid, duurzaamheid en vermindering van afval prioriteit zijn. De ondernemer heeft daarom bewust gekozen om samen te werken met regionale aannemers, installateurs en leveranciers. Er is gekozen om te werken met duurzame bouwmaterialen.

-advertenties-

-goede doel-