oorbuddies

Het dragen van mondkapjes is geen pretje. Vooral niet voor de zorgmedewerkers die er constant mee moeten werken. Om te voorkomen dat gebruikers pijn en irritatie achter de oren krijgen is er een simpele oplossing: de oorbuddy.

De oorbuddy zorgt ervoor dat het elastiek van het mondkapje niet meer knelt achter de oren, maar toch goed vast blijft zitten. De oorbuddy is ongeveer 14 x 4 cm en wordt van 100% katoen (wasbaar) gemaakt. Met de 2 knopen worden de elastiekjes van het mondkapje heel simpel vastgemaakt. Met de oorbuddy heb je geen druk meer achter je oren en wordt het dragen van een mondkapje veel comfortabeler. Demi, zorgmedewerker, vindt het een uitkomst: “Geen kapotte oren meer, superfijn!”

 

Ook ‘aanhaken’?

Verschillende handwerkgroepen op locaties van Palet Welzijn in Zoetermeer zijn al druk aan het haken geslagen om de oorbuddy’s te maken voor iedereen die in de zorg werkt.
“Maar”, zo zegt Felice Olsman van Palet Welzijn, “het zou leuk zijn als er nog meer mensen ‘aanhaken’ en of materiaal over hebben wat we kunnen gebruiken.” Materiaal zoals 100% wasbaar katoen & knopen kunnen worden ingeleverd worden op de locaties van Palet Welzijn bij de sociaal makelaars.
Neem voor meer informatie contact op met de sociaal makelaars Simone Wijga, T: 088-02 34 243 (ma, di, do, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Elly Hengeveld, T: 088 02 34 242 (ma, di, wo, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

-advertenties-

-goede doel-