2020 04 28 12.47.40Bibliotheek Zoetermeer is gesloten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar lezen kan nog steeds, vanaf vandaag, maandag 9 november, opent de bibliotheek drie afhaalpunten waar leden hun gereserveerde boeken kunnen halen.


Leden kunnen, net zoals altijd, bibliotheekboeken reserveren. Bij voorkeur via de website en anders telefonisch. Lezers kunnen bij het reserveren aangeven in welke vestiging zij de boeken willen afhalen. Als de boeken klaarliggen, belt een medewerker van de bibliotheek om een dag en tijd af te spreken waarop de boeken gehaald kunnen worden.

Het afhalen volgens ingeplande afspraken is nodig om het aantal leden bij de afhaalpunten te spreiden, zodat er nog steeds coronaveilig gewerkt kan worden. Bij het afhalen kan men ook bibliotheekboeken weer inleveren. Bij de wijkvestigingen zijn bovendien boekenbussen aanwezig die men ook kan gebruiken om boeken in te leveren.

Kunt u vanwege bijvoorbeeld gezondheidsredenen niet naar de bibliotheek komen? Dan is er een bezorgservice mogelijk. Bel hiervoor naar de klantenservice op 079-3438200 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-