verschijningenVan de Zoetermeerse auteur Hilda Spruit verschijnt in de week van het Thrillerfestival de roman Verschijningen, een spannende young adult (15+) over een jong paranormaal begaafd meisje dat zich geen raad weet met haar helderziendheid.


Verschijningen is het los te lezen vervolg op Geestverwanten, bekroond met de Jonge Jury Debuutprijs. Eind 2015 debuteerde Hilda Spruit met haar young adult Geestverwanten, die in 2016 bekroond werd met de Jonge Jury Debuutprijs. Verschijningen is hier het vervolg op, maar is ook als los staand boek te lezen.



Geleid door geesten

Hoofdpersonage Merthe is paranormaal begaafd. Zo sterk dat ze zich er geen raad mee weet. Ze vraagt advies aan Margreet van Oosten, een ervaren medium. Maar juist dan komt ze een foto van een vermist meisje tegen. En deze afbeelding laat Merthes speciale gave pas echt losbarsten. Geleid door de verschijningen die haar vanaf dan niet meer loslaten, stappen Merthe en haar hartsvriendinnen een avontuur tegemoet. Zal het hen lukken om het meisje terug te vinden?

 

Video door: Zoetermeer Actief

-advertenties-

-goede doel-