Een uur lang stond ze trillen op haar benen en kwam pas bij haar ouders tot rust. Dat overkwam Amanda toen ze donderdag ‘het geluid’ goed had geraden en daarmee 35.800 euro. “Het moment ging als een waas voorbij,” legt Amanda uit.

Amanda (achternaam bekend bij de redactie) is 31 jaar en een geboren en getogen Zoetermeerse. Ze werkt als account coördinator bij een Zoetermeers bedrijf. Op donderdag 22 oktober besloot ze om een keer mee te doen met het radiospel ‘Het geluid’ van radio station Qmusic.
“Ik heb me maar één keer aangemeld via de app. Dit omdat ik het geluid dacht te weten. Het kwam ineens in mij op. Om 12 uur stuurde ik een appje en ineens om 16 uur werd ik gebeld dat ik binnen een half uur in de uitzending van Domien zou zijn. Nou ik was ineens niet meer zo zeker van mijn zaak,” zegt Amanda.


De Dj vroeg haar antwoord en Amanda zei: “Ik denk dat het ’t klikken van een stoffer op het blik is”. Daarna werd het stil op de radio. Domien liet een spannende stilte vallen, de jingle gaat spelen en daarna vroeg hij nog iets. Dan valt er een weer een stilte. Amanda zegt hierover: “Voor mijn gevoel duurde het heel lang voordat Domien weer ging praten. En ineens hoor ik dat ik het goed hebt geraden!”
De prijs, een bedrag van 35.800 euro, wil zij bijleggen aan een eigen huis.

 

Hoe was dat moment voor jou?

AmandaKnipselUitQmusicVideoAmanda doet een poging om haar moment onder woorden te brengen: “Dat is volledig in een waas aan mij voorbij gegaan, ik was vol ongeloof. Ik stond echt te trillen en dat heeft zeker een uur geduurd. Ik was helemaal van de kaart”.
Maar van rustig bijkomen was geen sprake, meteen stroomden de appjes en Facebook berichten met felicitaties binnen bij haar. “Pas bij mijn ouders aan de taart kwam ik tot rust. Maar uiteindelijk heb ik eigenlijk de hele nacht niet geslapen. Het ging als een film aan mij voorbij,” zegt deze Zoetermeerse winnaar met groot enthousiasme in haar stem. Het is duidelijk dat ze er nog steeds volop van na kan genieten.
Op vrijdagochtend om 06.00 uur reed ze met haar schoonzus naar de studio waar ze de Qmusic Dj’s heeft ontmoet en haar cheque in ontvangst mocht nemen.


“Dit is een ervaring uit 1000den, dus mensen moeten vooral blijven reageren,” besluit Amanda.

 

Bron foto: Qmusic video

-advertenties-

-goede doel-