Mantelzorgers zorgen langdurig, intensief en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Mantelzorgers in Zoetermeer komen voor 2020 mogelijk in aanmerking voor de Mantelzorgwaardering.

handenMet de mantelzorgwaardering laat de gemeente Zoetermeer haar waardering blijken voor de inzet van haar mantelzorgers. In 2020 bestaat de mantelzorgwaardering van de gemeente Zoetermeer opnieuw uit een éénmalige financiële waardering van €200. De mantelzorgwaardering 2020 is aan te vragen via het registratieformulier op de ZoSamen-website www.zosamen.nl/mantelzorgers/registratieformulier.  
Let op! De aanmeldingstermijn voor de mantelzorgwaardering is tot en met 10 november 2020.

Voorwaarden

Je komt in aanmerking voor de waardering als je onbetaald zorgt voor een ziek of gehandicapt familielid, vriend of buur die in Zoetermeer woont; intensieve zorg verleent (meer dan 8 uur per week) voor langere tijd (meer dan drie maanden aaneengesloten) en 18 jaar of ouder bent.
Per mantelzorger wordt maximaal 1 waardering verstrekt.

Voor ondersteuning bij het aanvragen van het online formulier of andere vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/ appen naar 06 27 291 464.

-advertenties-

-goede doel-