De laatste weken van de fotowedstrijd ‘Boeken in een ander perspectief’ zijn aangebroken. De Bibliotheek Zoetermeer heeft de afgelopen 3 maanden mooie en creatieve boek gerelateerde foto’s ontvangen. De jury-panel is enthousiast over de nu al ingezonden foto’s.

20201015 Persbericht FotowedstrijdPer maand worden er 10 ingezonden foto’s geselecteerd door de jury-panel bestaande uit een aantal medewerkers en vrijwilligers van de bibliotheek en leden van Fotogroep Zoetermeer. Deze foto’s zullen in het najaar deel uitmaken van de expositie die speciaal voor de fotowedstrijd wordt ingericht. Van de 10 geselecteerde foto’s maakt er per maand ook nog één foto kans op een mooie afdruk van de foto op canvas of een leuke puzzel van de foto. De 3 beste foto’s of beter gezegd de winnaars die ‘de beste’ foto’s hebben gemaakt mogen gedurende 3 maanden als gast van Fotogroep Zoetermeer deelnemen aan haar clubavonden en werkgroep-uitstappen.

De bedoeling van deze fotowedstrijd is dat je boek gerelateerde foto’s maakt, en deze vervolgens inzend via de e-mail of Whatsapp met een zeer korte motivatie en je gegevens. Voor meer informatie over de fotowedstrijd kun je terecht op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-