halloweenDe organisatie achter de Halloweenactiviteiten in Stadshart Zoetermeer ziet zich gedwongen het populaire evenement in Zoetermeer drastisch aan te passen. De eerder aangekondigde Drive in variant van de populaire Halloween Walk wordt vanwege de aangescherpte maatregelen en verordeningen geschrapt.


Ook de Drive In variant op de jaarlijkse Trick or Treat voor de kinderen gaat niet door. Toch zal er ook dit jaar op een bescheiden manier worden stilgestaan bij het griezelfeest. Veel van de activiteiten worden verplaatst naar online of worden in aangepaste, coronaproof, vorm georganiseerd. Kinderen kunnen meedoen met een kleurwedstrijd, er kunnen prijzen worden gewonnen met een virtueel Halloweenrad van Fortuin, Restaurants passen hun menu’s aan op het thema en de Halloween Home Awards worden, met in achtneming van de maatregelen, ook gewoon uitgereikt.

 

Halloween Week

Van vrijdag 23 oktober t/m zaterdag 31 oktober worden er actievouchers weggegeven door alle winkeliers in het centrum. Bezoekers kunnen net als vorig jaar met deze vouchers prachtige prijzen winnen in het Halloweenrad van Fortuin. Dit jaar moeten ze echter online een draai aan het rad geven om te kijken of ze hebben gewonnen. Er zijn ruim 200 prijzen te winnen. Ook de horecaondernemers doen mee met de Halloween Week. Net als voorgaande jaren stellen horecaondernemers tijdens een speciaal Halloweenmenu of -gerecht samen.

 

Halloween Kleurplatenactie

Kinderen kunnen hun creatieve talent laten zien en kans maken op leuke prijzen van winkeliers uit het Stadshart. De kleurplaten zijn vanaf 15 oktober te verkrijgen bij de McDonald’s in het Stadshart. Op 31 oktober worden online de prijzen verloot onder de mooiste inzendingen.

 

Halloween Home Awards

Veel Zoetermeerders versieren hun huis deze periode in de meest uitbundige Halloweensferen. Elk jaar maken zij kans op de felbegeerde Halloween Home Award. Ook dit jaar rijdt de bus met jury op donderdag 29 oktober langs de genomineerde huizen die zij, met inachtneming van de maatregelen, zullen beoordelen. Op 31 oktober wordt tijdens een live internetuitzending bekend gemaakt wie de winnaars zijn. De hoofdprijs is een minuut gratis winkelen in het donker bij AH XL in het Stadshart. De overige genomineerden maken kans op diverse cadeaubonnen die bij winkels in het Stadshart kunnen worden verzilverd. Wie zijn huis heeft versierd en kans wil maken op een prijs, kan zich van 15 oktober tot 28 oktober aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Halloween Home Awards.

-advertenties-

-goede doel-