dag van de leraarUnicoz Onderwijsgroep zet leerkrachten basisscholen en docenten middelbare scholen in het zonnetje op de internationale Dag van de Leerkracht, maandag 5 oktober. Het Unicozbestuur zet ruim 900 medewerkers in Zoetermeer in het zonnetje met een klein cadeautje voor iedere medewerker.

Nancy de Vries, IKC de Buytenkans: “In deze vreemde tijden van zorgen om het virus, sneltesten en elke dag thuis en op school (hybride) onderwijs bieden, is het extra belangrijk stil te staan bij de belangrijke taken van de leerkrachten. Op IKC de Buytenkans is het hele team er nog steeds van overtuigd dat zij het leukste beroep van de wereld hebben en daarbij is een verwenpakketje om heerlijk tot rust te kunnen komen in deze tijden extra op zijn plek.”

Leerkrachten van alle Unicoz basisscholen, docenten van het Oranje Nassau College locatie Clauslaan en Parkdreef, leerlingondersteuners op alle locaties en alle overige medewerkers van Unicoz zetten zich dagelijks in om de leerlingen in Zoetermeer zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar hun volwassenheid. Hierbij proberen zij het beste uit iedere leerling naar boven te halen. Leerkrachten en docenten willen het verschil maken in het leven van hun leerlingen en dat wordt door leerlingen, ouders en het bestuur van Unicoz heel erg gewaardeerd.

-advertenties-

-goede doel-