In de week van de Jonge Mantelzorger, die plaatsvindt in de week van 5 tot en met 11 oktober, worden in het hele land verschillende activiteiten georganiseerd. Ook 2BeCool doet hieraan mee en zet Jonge Mantelzorgers in het zonnetje met een gratis filmavond bij Kinepolis Zoetermeer.

Week van de jonge mantelzorgerWaarom een tweede week in 2020?
Tijdens de (eerste) Week van de Jonge Mantelzorgers in juni heeft de jonge mantelzorger vooral via online kanalen veel aandacht gekregen. Meer was in verband met het coronavirus niet mogelijk. Nu de corona-maatregelen iets meer versoepeld zijn, wordt er volop nagedacht over hoe het leven er na, of met corona uit kan zien.

“We worden uitgedaagd om nieuwe kansen te verkennen binnen de 1,5 meter. De aandacht die de jonge mantelzorger van ons krijgt, blijft ontzettend belangrijk. Dit om ze de kans te bieden om gezond en krachtig op te groeien”, aldus 2BeCool.

Na afloop kunnen de jonge mantelzorgers, als zij daar behoefte aan hebben, napraten met elkaar en de coördinator mantelzorg. Meer informatie en aanmelden via 2becool.nl.

-advertenties-

-goede doel-