Zoetermeer is de plek Fotograaf Patricia Munster 12De gemeente Zoetermeer start een campagne om het imago van de stad te verbeteren: Zoetermeer is dé Plek. Wethouder Margreet van Driel heeft haar favoriete plek al gevonden: de Benthuizerplas en nodigt alle Zoetermeerders uit om hún favoriete plek op de foto te zetten.

Zoetermeer is de plek Fotograaf Patricia Munster 15Zoetermeerders kunnen meedoen met een fotowedstrijd van hun favoriete plek in Zoetermeer. Van Driel: “Laat zien waarom Zoetermeer jouw plek is en win misschien wel een leuke prijs!”

Het idee van ‘Zoetermeer is een slaapstad waar niets gebeurt’, leeft vooral buiten Zoetermeer, aldus de wethouders. Van Driel: “Inwoners hebben hier een heel ander beeld van, zij wonen vaak juist met heel veel plezier in Zoetermeer!” Met Zoetermeer is de Plek willen de wethouders afrekenen met dit stoffige imago en Zoetermeer een nieuw gezicht geven. “Inwoners, ondernemers, iedereen in Zoetermeer kan aan ‘Zoetermeer is de Plek’ zijn eigen invulling geven. Als iedereen zijn eigen beleving hierbij invult, wordt duidelijk dat Zoetermeer een heel leuke en dynamische stad is.

 

Fotowedstrijd

Maak een foto van jouw favoriete plek in Zoetermeer, deel jouw foto vervolgens op Instagram of Facebook mét de hashtag #Zoetermeerisdeplek én vermeld de locatie. Deelname is mogelijk tot en met 25 oktober 2020. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen. Eén door de fotojury en één door het publiek. De publiekswinnaar is de deelnemer met de meeste likes.
Met de fotowedstrijd maak je kans op 1 van de 2 VIP-prijzen voor 4 personen:
• Entree Nationaal Videogame Museum en high tea bij de Bakkerswinkel
• Entree Museum de Voorde en high tea bij de Bakkerswinkel

-advertenties-

-goede doel-