Speciaal voor 55-plussers die op zoek zijn naar inspiratie en verdieping of graag andere cultuurliefhebbers (op gepaste afstand) willen ontmoeten, brengt CKC & partners dit najaar het programma ‘Uit de Kunst’ met het landenthema Italië.

CKC partners Uit de Kunst
Het programma bestaat uit eenmalige lezingen, workshops en een concert die in oktober en november 2020 plaatsvinden. Er staan onder andere lezingen Italiaanse kunst door kunsthistorica Patricia Huisman, een lezing moderne architectuur door expert stedenbouw en architectuur Oene Dijk, een lezing over 300 jaar Italiaanse opera met beeld- en geluidsfragmenten door Joep Annegarn, een lezing over Italiaanse films ‘La Dolce Cinema’ door filmprogrammeur Gerlinda Heywegen en een  lezing design van mode & accessoires door modekenner en kunsthistorica Els de Baan op het programma.

Verder vindt er een meezingconcert en Bel Canto plaats met bekende hits als ‘O Sole Mio’ met mezzosopraan Sandra van den Brand. En er kan deelgenomen worden aan workshops als dans de Tarantella, schilderen Toscaans landschap en Mona Lisa, glasworkshop Panorama Italia, Tafelpronkstuk in keramiek, zijden sjaal beschilderen en de luisterclub.

Al deze activiteiten vinden overdag plaats en worden georganiseerd in het centrum voor kunst & cultuur ‘CKC & partners’ aan de Leidsewallen 80 (Dorpsstraat). Ga voor het volledige programma naar www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst

-advertenties-

-goede doel-