20200921 Persbericht voorlees high tea bijlage copy‘Samen is gezelliger’, is het thema voor vele activiteiten van de bibliotheek voor senioren. In de Week tegen de Eenzaamheid organiseren de bibliotheek en de Rotary Club Zoetermeer samen elke dag van 5 tot en met 9 oktober een corona veilige high tea voor senioren.

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de jaarlijkse, succesvolle Nationale Voorleeslunch te organiseren. Daarom biedt de bibliotheek samen met de Rotary Club in de Week tegen de Eenzaamheid iedere dag kleinschalige voorlees-high tea’s. De high tea’s zullen iedere middag van 14.30 tot 15.30 uur plaatsvinden in zowel het Forum als in de wijkbibliotheken Oosterheem en Rokkeveen.

Auteur Kees van Kooten heeft speciaal voor deze gelegenheid een mooi verhaal geschreven. Deze zal tijdens de voorlees-high tea’s worden voorgelezen door de vrijwilligers van de Rotary Club. Geniet van een mooi verhaal, heerlijke koffie, thee met lekkere hapjes tijdens deze kleinschalige voorlees-high tea’s, waar alle RIVM-regels strikt worden nageleefd.

Voor een symbolisch bedrag van 1 euro kunnen senioren aan de balie van de bibliotheek of op de websites van de bibliotheek of het Forum een kaartje bestellen. 

-advertenties-

-goede doel-