Startende ondernemers in Coronatijd Decodoek foto BeauBeau Hagg is een jonge Zoetermeerse ondernemer met haar bedrijf Decodoek Discounter. In deze moeilijke tijd waagde zij de sprong om een eigen bedrijf te starten.

Eerst even kennismaken met de dame achter het bedrijf.

"Ik ben Beau Hagg, 23 jaar, en ik werk sinds 3 jaar in het bedrijf van mij vader: CreativeColors. Ik ben daar gestart als ordermanager op de verkoopafdeling en daar steeds meer taken bij gaan doen zoals marketing en accountmanagement."

Wat is de reden dat je jouw bedrijf gestart bent?

"CreativeColors produceert textieldoeken met frames voor de zakelijke markt; dit zijn voornamelijk doeken op groot formaat. Als er frames over waren, maakte mijn vader er een doek voor thuis van. Daar kwamen veel positieve reacties op en dat bracht mij op het idee om de doeken ook voor de consumentenmarkt te gaan produceren."

Wat doet Decodoek Discounter?

"Bij Decodoek Discounter kun je verwisselbare canvasdoeken online bestellen met een print uit onze collectie of uit je eigen fotoalbums. Je bestelt een frame waar je het doek op eenvoudige wijze in kunt plaatsen. Het mooie van dit systeem is dat je het doek heel makkelijk kunt wisselen en op die manier je interieur snel een ander uiterlijk kunt geven."

Welke problemen ondervond je van de coronacrisis en wat verwacht je van de toekomst?

"Door de coronacrisis en de lockdown in bepaalde landen is er vertraging opgelopen bij het maken van de webshop en waren er problemen met de levering van een aantal materialen. Aan de andere kant is de coronacrisis nu een kans voor Decodoek. Door het thuiswerken zijn mensen meer bezig met klussen in hun huis en met de styling van hun interieur. De wanddecoratie van Decodoek Discounter is dan een goede optie om bijvoorbeeld je thuiswerkplek sfeervol in te richten."

Tekst: Mariëlle Mets

-advertenties-

-goede doel-