MOOOD Indigo kleinerZoetermeerse jazzliefhebbers hebben lang moeten wachten op een nieuw concert van Fascinating Jazz. Waar normaal elke maand een mooi concert gegeven werd, kon dit nu niet doorgaan door corona. Het laatste concert met het Frits Landesbergen Sextet was dan ook al op 1 maart.

Fascinating Jazz heeft ondertussen hard gewerkt om toch weer concerten mogelijk te maken, met de nodige maatregelen. Zondag 4 oktober zal de groep Moood Indigo optreden en op 1 november zal The Fascinating Groove Band o.l.v. Gerhard ten Hoopen optreden.

Om het publiek in de zaal een ruime plek te geven en 1,5 meter afstand te garanderen, worden de concerten nu in twee zittingen gehouden. Tussen de twee zittingen wordt de zaal gelucht en goed schoongemaakt. Met deze maatregelen is de organisatie ervan overtuigd een veilig en gezellig concert te geven, waarbij de bezoekers kunnen genieten van smaakvolle. swingende en vlot gezongen en gespeelde stukken uit het American Songbook. Manon Dijkstra zal de zang verzorgen, begeleid door Pieter van Santen op piano / tenorsax, Vincent Koning op gitaar en Ludo Deckers op contrabas.

De eerste zitting is van 15:00 uur tot 16:00 uur, de tweede zitting van 17:00 - 18:00 uur. De prijs per zitting is € 10,00 p.p. Men dient van te voren te reserveren, dit kan via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-