2BeCool biedt jonge mantelzorgers van 8 tot 18 jaar de mogelijkheid om vrijdagmiddag 21 augustus naar de Kinepolis bioscoop te gaan, helemaal verzorgd. De bioscoop in Zoetermeer is onlangs vernieuwd en is de plek waar iedereen veilig van films kan genieten.

Palet Welzijn logo Een jonge mantelzorger heeft meer zorgen dan leeftijdsgenoten omdat hij of zij opgroeit in een gezin met iemand die langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd of in de war is. Ze helpen vaak mee in het huishouden, bij de opvoeding of op een andere manier om het huis draaiende te houden. Zij vinden dat gewoon, 2BeCool vindt het bijzonder. Daarom zorgt 2BeCool ervoor dat jonge mantelzorgers even weg kunnen uit de zorgsituatie en iets leuks voor zichzelf kunnen doen.

Zorgeloos genieten in de bioscoop
Kinepolis voorziet iedereen deze middag van heerlijke popcorn en een drankje voor tijdens de voorstelling. Na afloop kun je, als je daar behoefte aan hebt, napraten met elkaar en de coördinator mantelzorg. Laat je samen met andere jonge mantelzorgers even lekker een middagje ontzorgen.

Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 8 en 18 jaar oud? Dan ben je op vrijdagmiddag 21 augustus tussen 13.00 uur en 16.00 uur welkom bij Kinepolis in Zoetermeer. Welke film er draait en wat de speeltijden zijn, wordt op maandag 17 augustus bekend gemaakt. Houd de facebookpagina van 2BeCool in de gaten.

Aanmelden
Het is nodig om je snel aan te melden, want vol is vol. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en je leeftijd. 2BeCool houdt je op de hoogte.

Mantelzorgcentraal is het expertisecentrum van midden-Holland voor mantelzorgers en voor iedereen die meer wilt weten over mantelzorg. Speciaal voor jonge mantelzorgers is er de website 2BeCool. Zowel Mantelzorgcentraal als 2BeCool zijn opgericht door Palet Welzijn.

Palet Welzijn is ISO gecertificeerd en een merk van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die zorg en diensten leveren voor gezondheid en welbevinden.

-advertenties-

-goede doel-