Zoetermeerders die op zoek zijn naar inspiratie of tips om in eigen stad ‘Corona-proof’ vakantie te vieren kunnen nu terecht op zomerinzoetermeer.nl. Alle bestaande en nieuwe activiteiten, die de gemeente Zoetermeer en diverse partners organiseren, zijn nu gebundeld op één website.

Zomer in Zoetermeer “Veel inwoners vieren deze zomer door het coronavirus hun vakantie thuis en in de stad. Met het overzicht op www.zomerinzoetermeer.nl  dragen we graag extra bij aan het vakantiegevoel van onze inwoners. Geniet van alles wat onze stad te bieden heeft, van cultuur tot natuur. Ik wens alle Zoetermeerders, ondanks de coronamaatregelen, een hele fijne zomer”, zegt burgemeester Jan Pieter Lokker.


Thuis zijn zonder thuis te blijven

Op de website staan activiteiten en tips voor alle leeftijden om er in Zoetermeer op uit te gaan. Wie weet net op andere plekken dan je van huis uit zou bedenken. Een fijne, nog onontdekte barbecue- of picknickplek, een bijzondere stadswandeling, of samen spelen of sporten. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige programma’s geldt een toegangsprijs.

Meteen inspiratie opdoen?
Ga nu naar www.zomerinzoetermeer.nl. Het programma loopt tot en met 30 augustus.

-advertenties-

-goede doel-