Ondertekening Gemeente Zoetermeer Van der Kooij 300dpi 0039Wethouder Margreet van Driel (grondzaken) en Wim van der Kooy (Van der Kooy Vastgoed) ondertekenden vrijdag 24 juli de koop- en realisatieovereenkomst voor de nieuwbouw van 49 huurappartementen met 150 m2 aan commerciële ruimte op de begane grond.

Ondertekening Gemeente Zoetermeer Van der Kooij 300dpi 0026Dit appartementengebouw komt te staan op de hoek van de Willem Dreeslaan en de Stephensonstraat in Oosterheem. “Deze appartementen leveren een mooie bijdrage aan onze ambitie om in de komende 10 tot 15 jaar tenminste 700 woningen per jaar bij te bouwen”, zegt wethouder Margreet van Driel, “De woningen worden grotendeels in het middeldure segment verhuurd en dat is goed voor de doorstroming binnen de woningmarkt van Zoetermeer.”

 

Duurzaam

Het appartementengebouw bestaat uit 8 bouwlagen. Op de begane grond is 150m2 commerciële ruimte en op de verdiepingen komen 49 huurappartementen variërend in oppervlakte tussen 65m2 en 120m2. De appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een ruime buitenruimte. Parkeren kan op eigen terrein. Het gebouw wordt aangesloten op de duurzame warmte- en koudeopslag aan de Willem Dreeslaan en het dak krijgt zonnepanelen.

Van der Kooy Vastgoed verwacht in de zomer van 2021 te starten met de bouw, waarna de appartementen in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd kunnen worden. Meer informatie over het project is te vinden via project-willem-dreeslaan.

Foto’s zijn gemaakt door Erwin Dijkgraaf. Op de foto’s ziet u wethouder Margreet van Driel samen met Wim van der Kooy sr. en Willem van der Kooy jr. (vader en zoon) van Van der Kooy Vastgoed.

-advertenties-

-goede doel-