ubereatsVia de Uber Eats-App kun je vanaf vandaag ook maaltijden bestellen in Zoetermeer. Uber Eats werkt in Zoetermeer samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app.

Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Delphi Restaurant, Toko Mahkota, Indofoods, Il Mondo en Ristorante Italiana Pizzeria Romagne tot aan de deur bezorgd. Uber Eats is wereldwijd beschikbaar in meer dan 500 steden.

De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 15 euro aan eten bestellen, met de kortingscode EATSZOETERMEER, €10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot en met 31 augustus 2020.

-advertenties-

-goede doel-