image003McDelivery start nu ook in Zoetermeer. Via Uber Eats kunnen Zoetermeerders een burger, klassieke Franse Frietjes of een menu van McDonald’s makkelijk bestellen om thuis van te genieten. Zoetermeerders krijgen een welkomstkorting van €7.50 op de eerste bestellingen.

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Om de lancering van McDelivery in Zoetermeer te vieren krijgen Zoetermeerders met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7.50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Geldig tot en met 30-09-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.

-advertenties-

-goede doel-