speelmeer 2020Ook deze vakantie biedt Speelmeer weer veel leuke activiteiten aan, Zo zijn er de Speelmeer MEGA sportinstuiven, een speciale Groep8dag en kan je weer lekker spelen bij de Speelmeer week in de Veur. Alle basisschoolkinderen hebben het Speelmeerboekje gehad waar heel veel leuke activiteiten in staan.

Het was iets lastiger te organiseren dit jaar door het coronavirus, maar gelukkig kunnen kinderen ook deze vakantie weer meedoen aan heel veel Speelmeer activiteiten. Vooral nu veel mensen thuis blijven in de vakantie is het extra leuk om in je eigen buurt aan de vakantie activiteiten mee te doen.


Er zijn activiteiten die de hele vakantie doorlopen, zo kun je elke woensdag langskomen bij de Speelmeer MEGA sportinstuif, steeds in een andere wijk, om lekker te sporten en te knutselen. Ook de kinderboerderijen hebben de hele vakantie weer leuke activiteiten.
De laatste vakantieweek is het ook dit jaar weer Speelmeerweek in De Veur. De week begint met een speciale dag voor groep 8, en vanaf dinsdag 25 augustus zijn alle kinderen welkom voor een gezellige dag waar niemand zich hoeft te vervelen.

Alle activiteiten staan ook op onze vakantie agenda: vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-