Sportief Wandelgroep Zoetermeer heeft in samenwerking met Floravontuur Promotie Zoetermeer drie prachtige routes uitgezet in en om de Nieuwe Driemanspolder. Zaterdag 1 augustus kun je meewandelen met de Nieuwe Driemanspolder Wandeltocht, met de afstanden 10, 15 en 25 kilometer.
n3mp waaijerbrugDe Nieuwe Driemanspolder was voorheen een agrarisch gebied tussen Zoetermeer, Den Haag, Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg en is nu een prachtig nieuw natuur- en recreatiegebied met water, wandel-, fiets-, ruiter- en menpaden. Op 1 juli is dit gebied officieel geopend door de wethouders van de betreffende gemeenten, het Hoogheemraad Rijnland en de gedeputeerde van Zuid-Holland.


Themakaart wandelpadenWandel je gezellig mee?

De start van de 10 kilometer is tussen 10.00 en 13.00 uur, de start van de 15 kilometer is tussen 09.30 en 12.00 uur en de start van de 25 kilometer is tussen 09.00 en 11.00 uur. De deelname is €4,00 en geldt voor alle afstanden. Leden van de kWbn (Koninklijke Wandel Bond Nederland) krijgen €1,00 korting.

De start is bij BurgGolf Westerpark aan de Heuvelweg 3 in Zoetermeer. Je kan je op de dag zelf inschrijven bij het startbureau, dus dit hoef je voorafgaand niet te doen. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto te bereiken.

De wandeling zal met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF, Gemeente Zoetermeer en de protocollen van de kWbn worden uitgevoerd.

-advertenties-

-goede doel-