klassiekzmHet traditionele Openluchtconcert van Klassiek Zoetermeer op de Markt wordt door organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer op zondag 2 augustus omgebogen naar een prachtig concert in het Stadstheater. Zo kan iedereen dit seizoen tóch live of digitaal gaan genieten van prachtige klassieke muziek.

Het Ebony Ensemble, onder leiding van dirigent Michel Havenith, komt op 2 augustus met een gevarieerd programma met onder andere Jeux d’Enfants van Bizet, Children’s Corner van Debussy, Libertango van Piazolla, De Seizoenen van Tsjaikovsky en sluit af met de beroemde wals uit Doornroosje van Tsjaikovsky. Voor het Zoetermeerse ensemble komt er met dit optreden een einde aan de coronastilte die noodgedwongen heerste.

In samenwerking met CKC& partners zal als voorprogramma het Zoetermeers talent Chun Wai Ng het podium pakken met zijn gitaar. De middag wordt gepresenteerd door Laurens de Groot. Laurens is een verhalenverteller, acteur en een bekend gezicht in Zoetermeer.

 

Erbij zijn?

Het concert start om 15:00 uur en wordt gegeven in de Grote Zaal van het Stadstheater. Maximaal 60 bezoekers kunnen gratis bij dit intieme concert aanwezig zijn. I.v.m. de RIVM-richtlijnen dient er van tevoren gereserveerd te worden op de website van het Stadstheater.


Niet de mogelijkheid om er live bij aanwezig te zijn? Via de livestream kunnen nog veel meer geïnteresseerden het concert digitaal bijwonen.

-advertenties-

-goede doel-