Mr Xi foto bentoboxNieuwkomer Mr Xi knalt Zoetermeer binnen met een verrassend shared dining concept en een indrukwekkende openingsaanbieding. Op de plek van pizzeria Woodstone in het Stadshart biedt het restaurant een reis door de Aziatische keuken met een diversiteit aan gerechten.  

Mr Xi foto actieIn het sfeervol ingerichte restaurant is de open keuken een blikvanger. Het luxe decor en de comfortabel zittende stoelen zorgen voor een prettige beleving. Zoetermeer Actief heeft op de eerste openingsdag genoten van het verrassingsmenu. Door de afwisseling van gerechten en de shared dining optie konden we optimaal genieten van een verscheidenheid aan smaken. De veelzijdigheid en de hoeveelheid gerechten maakten het een indrukwekkende en smaakvolle belevenis.

Openingsactie

Mr Xi maakt ook indruk met haar openingsactie. Maar liefst 900 Bentoboxen worden gratis weggegeven in de komende 2 weekenden. In de Bentobox van Mr Xi worden de 5 afdelingen in de keuken vertegenwoordigd; grill, wok, tepanyaki, roasted en sushi. Dit geeft meteen een goed beeld van de kookkunsten van de chefs.

De Bentobox staat voor een zeer gezonde lunch. Oorspronkelijk komt de box uit Japan en volgens de traditionele indeling dient de inhoud verdeeld te zijn in een kwart proteïne, een kwart eiwitten en een helft koolhydraten. Dit betekent bijvoorbeeld rijst, vlees of vis en groenten of fruit. De opmaak van de gerechtjes is ook belangrijk; leuke vormen en een kleurrijk geheel maken de box zeer aantrekkelijk.

Wil jij ook gratis proeven van een Bentobox? Het weekend 17 t/m 19 juli  is bijna volgeboekt, maar voor de dagen 24 t/m 26 juli zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Je kunt per 2 personen reserveren voor een shift. De shifttijden zijn 13.00-14.00 uur, 15.00-16.00 uur of 17.00-18.00 uur; per shift zijn 50 plaatsen beschikbaar. Drankjes zijn niet gratis en het wijzigen van de inhoud van de bentobox is niet mogelijk.

Reserveren kan via de website of via Facebook

 

-advertenties-

-goede doel-