De coronacrisis raakt iedereen in Zoetermeer. Achter de vele nieuwsberichten gaan verhalen schuil van mensen. Verhalen over leed, verhalen over verdriet, maar ook verhalen over veerkracht, solidariteit en hoop. Al deze verhalen samen geven een beeld van Zoetermeer ten tijde van crisis.

samen verderDeze verhalen zijn te belangrijk om verloren te gaan. Storytellers start daarom het initiatief SamenVerder om deze verhalen te verzamelen: van de frontlinie en de thuisblijvers, van ondernemers en onderwijzers, van verpleegkundigen en patiƫnten, van jong en oud, van kunstenaars en van kantoortuinen. Het initiatief wordt onder meer ondersteund door de businnesclubs RVOZ en Floravontuur en door het Cultuurfonds Zoetermeer.


Via de website www.samenverderzoetermeer.nl  kan iedere Zoetermeerder nu al een korte videoboodschap insturen over zijn of haar huidige situatie. Ook een blik op de toekomst en tips voor andere Zoetermeerders zijn welkom. Storytellers werkt met meerdere partners in de stad momenteel aan de realisatie van de volledige website.

-advertenties-

-goede doel-