image003Het maatjesproject Stichting Jong Perspectief start een nieuw zomers project. Zij willen namelijk graag jongeren die de komende zomervakantie thuis blijven een vakantiemaatje aanbieden, die ongeveer een keer per week op stap met een jongere.

Lekker buitenshuis deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd of lekker even een rondje fietsen of een balletje trappen met elkaar. Als vakantiemaatje word je gekoppeld aan een kind in de leeftijd van 6 tot 14 jaar bij jou in de buurt en onderneem je samen activiteiten. Je ontvangt een activiteitenbudget en ook spelmateriaal en activiteitentips. Vooraf is er een informatiebijeenkomst en tijdens de vakantie kun je terugvallen op de begeleiding vanuit Jong Perspectief. Jong Perspectief is op zoek naar vrijwilligers die deze zomer ca. 3 weken beschikbaar zijn voor tenminste 4 uur in de week.

Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (onder vermelding van je naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer) of bel: 079-7502233.
Leeftijd: vanaf 16 jaar (16 en 17 jarigen worden als koppels ingezet).
Studenten die vanwege corona op zoek zijn naar een stage-alternatief zijn ook van harte welkom.

-advertenties-

-goede doel-