zondag in het parkCultuurfonds Zoetermeer en Floravontuur Promotie Zoetermeer willen samen met de culturele makers van de stad toch een zomer vol activiteiten realiseren. Onder de noemer ‘CultuurZomer’ willen zij projecten programmeren die binnen de regelgeving wél mogelijk zijn.

Het gezamenlijk doel is om zoveel mogelijk culturele projecten in de stad beschikbaar te maken voor publiek. “Dit is ons antwoord op de ontstane situatie. Hiermee stimuleren we in deze crisistijd de Zoetermeerse makers om hun projecten toch mogelijk te maken”, aldus Cultuurmakelaar Sven Ruggenberg.

In juni, juli en augustus worden de maatregelen stap voor stap versoepeld, waardoor er weer kleinschalige activiteiten mogelijk zijn. Dat biedt ruimte voor nieuwe creativiteit. Uitgangspunt is wat er binnen de geldende RIVM maatregelen mogelijk is. “We creëren zowel live als online weer levendigheid in de stad.” vult Ruud Steggerda van Floravontuur aan.

 

Oproep aan de stad

Tijdens de CultuurZomer krijgen afgelaste projecten een plaats, maar is er ook ruimte voor nieuwe innovatieve plannen. De makers kunnen mee in de centrale publiciteit, en gebruik maken van de donatiebudgetten, netwerken en de ervaring van de twee organisaties.
Heb jij een goed initiatief dat past binnen de maatregelen? Of is je voorstelling, evenement of project afgelast en wil je toch kijken naar wat er wél mogelijk is? Laat het dan weten via www.cultuurzomer079.nl

-advertenties-

-goede doel-