20200417 18376Op 4 mei, tijdens dodenherdenking zitten Zoetermeerders nog in quarantaine. Om toch samen stil te staan, vraagt Zoetermeer Actief alle Zoetermeerders om mee te doen met de actie: 'Samen stilstaan.' Film jezelf en kom in de compilatiefilm die uitgezonden wordt tijdens de herdenking.

Door de corona maatregelen kunnen Zoetermeerders niet bij elkaar komen tijdens dodenherdenking. Ook al zitten wij nu in quarantaine, het herdenken kan gewoon doorgaan. Daarom heeft Zoetermeer Actief een waardige actie waar alle stadsgenoten aan mee kunnen doen. Precies om 20.00 uur start op 4 mei een film waarin te zien is hoe Zoetermeerders in quarantaine stil staan bij dodenherdenking. Doe jij ook mee?

 

Meedoen aan ‘Samen stilstaan op 4 mei’

20200417 18397Pak je telefoon en film jezelf of je huisgenoten in stilte (zoals bij Dodenherdenking). Film dit met je telefoon in de breedte (niet rechtop staand!) Het filmpje moet minimaal 15 seconden zijn en mag maximaal 30 seconden duren. WhatsApp dit naar: 06-25 10 40 61 en maak deel uit van Zoetermeerders die samen stil staan op 4 mei. Deze zal beginnen met het 'Last Post' signaal en daarna komen alle Zoetermeerders in beeld. 

Verschillende bekende stadsgenoten hebben al toegezegd om mee te doen. Het muzikale Zoetermeerse duo 'Road 2 Nowhere' zal het Wilhelmus verzorgen aan het einde van de film.

In sturen kan van vrijdag 17 april tot en met maandag 20 april 21.00 uur uitsluitend naar 06-25 10 40 61.
Mensen die niet overweg kunnen met Whatsapp, kunnen hun korte filmpje mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bij een grote hoeveelheid filmpjes, zal de organisatie een keuze maken. Ongepaste filmpjes of filmpjes met reclame worden niet opgenomen in de uitzending.

-advertenties-

-goede doel-