livaatlake 2

Jesper, Pier en Raymon: "Hier komt het."

Raymon, Jesper en Pier hebben een jeugddroom, een strandfeest organiseren in Zoetermeer. De droom gaat ‘Live at the Lake’ heten, maar kan nu nog niet uit komen. Volgens Raymon is dit zeker geen afstel. Dit feest, met muziek en voeten in het zand, gaat er komen.

 

De drie vrienden Raymon Kuipers, Jesper Hogedoorn en Pier-Anne Nawijn willen al jaren een groot 2-daags evenement aan het Noord Aa-strand. Al jaren lang spraken zij er over en in augustus 2019 werden de plannen steeds concreter. De weg naar het laten uitkomen van hun jongensdroom kent echter vele hobbels.
Raymon, algemeen directeur van Timeless Events ziet er nog steeds de lol wel van in. Op een bankje aan het Aa-strand kijkt hij met zijn vrienden naar de plek waar ze dit jaar ‘Live at the Lake’ zouden gaan houden. Raymon vat samen: “Vorig jaar augustus zouden we het evenement hier aan het Noord Aa houden. Het werkte niet, de tijd was te kort. Hierop hebben wij besloten om het verder op te pakken voor 2020. Het was bijna rond voor dit jaar, maar op 26 en 27 juni is het broedseizoen van de vogels. Hierdoor mochten wij ons evenement niet houden en hebben het verzet naar 21 en 22 augustus 2020 en toen kwam de corona crisis. Tegenslag genoeg dus.”

 

Als we het doen, doen we het goed


livaatlake 1Jesper en Pier beginnen te lachen als ze Raymon zo alle tegenslag horen benoemen. Jesper, commercieel directeur van Timeless Events vindt dat ze nu wel tegenslag genoeg hebben gehad. Hij zegt: “We hebben nu het evenement in korte tijd twee keer moeten uitstellen. Natuurlijk kunnen we het ook gokken en het dit jaar door laten gaan, maar dit risico willen wij niet nemen. Wij willen een strandfeest met grote artiesten en een unieke ervaring voor onze bezoekers. Dat kan je niet organiseren met een ‘misschien gaat het niet door’ in je achterhoofd. Als wij het gaan doen, dan doen we het goed.”
De verschillende partners en sponsors die hebben toegezegd ‘Live at the Lake’ te helpen organiseren willen dit evenement blijven ondersteunen. Daarom is er gekeken naar een nieuwe datum.

 

We gaan het doen op 20 en 21 Augustus 2021


liveLake1“Daar komt ‘Main stage’ en daar de VIP lounge. Op het eiland kan je chillen met een silent disco en daar komt de Zoetermeerse horeca,” zegt Pier terwijl hij de plekken langs het meer aanwijst. Hij ziet het al helemaal voor zich. Direct, Racoon, Snelle, Danny Vera en verschillende lokale bands, stonden al op het verlanglijstje voor 2020. Met sommige bands hoefde alleen nog het contract getekend te worden. Nu beginnen de onderhandelingen weer van voor af aan.
Raymon zegt tot besluit: “Nu hebben wij met de gemeente samen de datum vastgelegd en omdat het een droom is van ons allemaal, wilden we het niet half aanpakken. Wij gaan ervoor om volgend jaar een groots festival neer te zetten!”

 

Film: Monica Lausberg
Foto: Mark Neijssel

-advertenties-

-goede doel-