Schrijfcafe gaat online doorHet maandelijkse Schrijfcafé van dinsdag 21 april gaat online door. Schrijven is een welkome afwisseling in deze crisistijd en je hoeft er niet de deur voor uit. Bovendien is algemeen bekend dat schrijven goed is voor je brein en creativiteit.

Onder leiding van Jacqueline van Zwieteren wordt je fantasie geprikkeld en je pen uitgedaagd. Met wisselende thema’s en creatieve werkvormen biedt het Schrijfcafé laagdrempelige en inspirerende schrijfbijeenkomsten. De teksten worden niet beoordeeld. Deelnemers zijn welkom om bij elk Schrijfcafé aanwezig te zijn, maar de bijeenkomsten zijn ook prima afzonderlijk te volgen. Schrijfervaring is niet nodig en iedereen kan meedoen vanuit huis. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone met webcam en geluid en een goede internetverbinding in een rustige omgeving. Na het kopen van een ticket ontvang je een link die je toegang geeft tot het online Schrijfcafé.


Het Schrijfcafé start om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Deelname kost € 15,00 en tickets zijn online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-