Ruud Steggerda Adriaan Verheul Joost de JagerRuud Steggerda,  Adriaan Verheul en Joost de Jager

Floravontuur Businessclub heeft deze paasdagen, in samenwerking met supermarkt PLUS Verheul, Voedselbank Zoetermeer blij gemaakt met een donatie van € 10.000 aan boodschappenpakketten. 301 voedselbankgezinnen konden vlak voor het Paasweekend een goedgevulde boodschappentas met verse producten ophalen.

In deze tijd van Corona-maatregelen, waarin het zeker voor de Zoetermeerders die afhankelijk zijn van de Voedselbank extra moeilijk is om een gezellige Paastafel te dekken, is de gift van de businessclub een welkome aanvulling op de dagelijkse behoeften.

De Voedselbankactie is een jaarlijks terugkerende actie van de Businessclub die doorgaans voor een extra goedgevulde Kerst-boodschappentas zorgt. Ruud Steggerda, directeur van Floravontuur Promotie Zoetermeer: “De laatste editie bleek echter dat er in de decembermaand al heel veel acties voor de Voedselbankactie op touw waren gezet. Daarom is met van de Voedselbank afgesproken dat we de opbrengsten zouden inzetten voor een verrassingsactie met Pasen.” Joost de Jager, coördinator bij de Voedselbank Zoetermeer: “Dat blijkt nu, in verband met de Corona-crisis, een extra gelukkige keuze gebleken. We hebben bij ons uitgiftepunt genoten van de big-smiles en blije reacties, toe de cliënten het ‘zware’ paas-pakket met goede levensmiddelen in handen kregen.”

 20200409 143551  20200409 153027

PLUS Verheul

De Voedselbankactie van Floravontuur Businessclub wordt mede mogelijk gemaakt door diverse bedrijven die lid zijn van de netwerkorganisatie. De belangrijkste hiervan, naast Mediageniek, Loyals, Remto Automaterialen en het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer, is Supermarkt PLUS Verheul. Adriaan Verheul, eigenaar van de PLUS in Benthuizen, heeft ervoor gezorgd dat de opbrengst die door de ondernemers van de businessclub bijeen was gebracht met nog eens 40% aan extra boodschappen is opgehoogd, zodat werkelijk alle gezinnen die bij de Voedselbank zijn aangesloten van de actie kunnen genieten.

-advertenties-

-goede doel-