hoop doet levenIn de Grote Zaal van het Stadstheater Zoetermeer zal voorlopig even geen applaus klinken, maar het Stadstheater brengt mensen nu op een andere manier in contact met cultuur. Hoop doet leven en bij Het Online Open Podium mag iedereen zijn talent laten zien.

Nu het Stadstheater niet meer het podium van de stad kan zijn, bieden zij graag een online podium aan. Via HOOP kun je je eigen talent, of dit nu blokfluit, dansen, jongleren of een ander (verborgen) talent is, laten zien en samen de wereld weer een stukje mooier maken.

Heb jij een talent dat de digitale schijnwerpers verdient? Stuur een video (max. 60 sec.) in via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inzendingen worden gemonteerd tot een mooi geheel en worden vertoond op de Facebookpagina van het Stadstheater: www.facebook.com/StadstheaterZoetermeer/Kaartjes voor het theater

Het Stadstheater is op dit moment dicht, maar zit niet stil. De medewerkers van het theater zijn hard bezig om voorstellingen die nu niet kunnen doorgaan om te boeken naar andere momenten, later in het jaar. Dit is soms heel ingewikkeld, omdat artiesten nu te maken hebben met vele omboekingen en tournees die verschoven moeten worden.
Gekochte kaarten voor een geannuleerde voorstelling blijven geldig. Wanneer een nieuwe datum voor de voorstelling bekend is, wordt contact opgenomen met de bezoekers via het emailadres waarmee de kaarten gekocht zijn.

-advertenties-

-goede doel-