Zoetermeer is thuisWe gaan niet naar buiten als het niet hoeft en beperken bezoeken aan onze naasten tot het minimum. Juist in deze tijd willen we de verbinding met elkaar blijven voelen, daarom lanceert CKC & partners het digitale initiatief ‘Zoetermeer is thuis’. Deel jouw thuisgevoel met al die andere Zoetermeerders die in hetzelfde schuitje zitten.

Het kantoor is gesloten, je klasgenoten zie je even niet en de hashtag #BlijfThuis is trending. De broodnodige maatregelen om de verspreiding van het corona-virus af te remmen, scheppen een fysieke afstand tussen mensen. Tegelijkertijd ontstaat er ook meer verbondenheid. Het raakt werkelijk iedereen en dat schept een band. Die band, die verbondenheid wil het CKC vastleggen en zichtbaar maken. Een kunstwerk leent zich daar bij uitstek voor.

Met dit kunstwerk wordt het thuisgevoel van Zoetermeerders gebundeld. Welk beeld drukt jouw thuisgevoel uit? Je eerste kopje koffie van de dag in je luie stoel, de zonsondergang die je ziet op 16 hoog of, voor veel ouders herkenbaar, je kinderen die nu al hun schoolwerk aan de keukentafel moeten doen.

Deel het met 'Zoetermeer is thuis' en bouw mee aan dit kunstwerk waardoor we ons, in deze gekke, bijzondere en hopelijk nooit meer terugkerende tijden, toch verbonden voelen met elkaar. Deel je bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-