charlie aptroot 5Op 30 maart legt Burgemeester Charlie Aptroot zijn functie neer na 7,5 jaar. In deze jaren heeft hij vele Zoetermeerders ontmoet. We vroegen de lezers om op Facebook te reageren met hun leukste herinneringen aan onze burgemeester.

Onderstaand een selectie van de leukste reacties, waaruit blijkt dat burgemeester Aptroot in Zoetermeer zeer gewaardeerd wordt.


Roelande: “Een toegankelijke man en een prettig spreker. Jammer dat hij vertrekt, al zullen we hem vast nog wel eens tegenkomen. Het ga u goed.”

Leoni: “Een aantal jaar geleden vroeg ik in de avond tijdens de verkiezingen, toen de burgemeester op mijn werkplek (callcenter) kwam om alle medewerkers succes toe te wensen voor de drukte van de uitslagen, of hij aanwezig wilde zijn bij de Open dag van BMX club in Zoetermeer, en gelijk kreeg ik een ja, dat doe ik ik zal er zijn, als antwoord! Echt een geweldige burgemeester, zo betrokken!”

Iris: “Ik weet nog heel goed dat ik als stagiaire met mijn kids wat had voorbereid over de punten die zij gevaarlijk vonden in hun wijk. Hij kwam kijken naar onze bevindingen. Geweldige man, die met zoveel liefde voor Zoetermeer zijn werk doet.”

Anja: “Een heel betrokken man. Fijn gesprek met hem gehad toen hij mijn ouders kwam feliciteren met hun 60 jarig huwelijksfeest. Iedereen die er was kreeg aandacht van hem. Van oud tot jong.”

 20180517 127836  charlie aptroot 18
 Burgemeester Aptroot verwelkomt persoonlijk alle deelnemers en begeleiders van de rolstoelvierdaagse  Altijd tussen de mensen, meezingen met het koor op Koningsdag


René: “Dit is de eerste burgemeester die ik ken die naast zijn verantwoordelijkheid als hoofd van onze stad ook gewoon mens zonder ego is als echtgenoot, vader en opa! Een aantal jaren geleden heb ik namens WAS best wat kritiek gegeven op de werkwijze van gemeente en politie waar wij als WAS mee samenwerken. De burgemeester heeft me vrijwel direct uitgenodigd, excuses aangeboden en er voor gezorgd dat de samenwerking hoog op de agenda kwam te staan! Voor mij een inspirerend leider die ik het allerbeste wens in hopelijk nog vele gezonde jaren!”

Jennifer: “fijne Burgemeester met hart voor zijn werk vriendelijk voor de medewerkers van de Gemeente”

Hennie: “Een geweldige samenwerking een man voor de bewoners. Veel bereikt bij ons complex ?. Zal een groot gemis zijn.”

Mildred: “Dat hij mijn kleindochtertje een hand gaf met de Sinterklaasintocht!”

Stanny: Hele betrokken en aimabele man. Heel goed voor de stad en ook voor de bevolking. Wens hem en zijn vrouw nog hele mooie en gezonde jaren toe.

Joke: “Heel fijne man... betrokken... warme man...! We gaan hem op zeker missen!”

Anita: “Onverwachte wijkschouw in de wijk waar mijn school staat. En ineens stond daar de burgemeester tussen mijn spelende kleuters op het schoolplein. Hij nam alle tijd om op een bijzonder kindvriendelijke manier de vragen van de kinderen te beantwoorden. En ik was diep ontroerd tijdens zijn speech met zeer persoonlijk verhaal bij de opening van de Samenloop voor Hoop. Een echt mensenmens dus”

Gerrie: “Goede, daadkrachtige, vriendelijke, belangstellende, heel geïnteresseerde burgemeester. Wij zullen hem missen.”

 

Video: Rita Soutendijk

Lees hier ons interview met burgemeester Aptroot toen hij 5 jaar burgemeester van Zoetermeer was: Aptroot-5-jaar-burgemeester-ik-ben-een-mensenmens

-advertenties-

-goede doel-