zm beweeglesBewegen en fysieke activiteit blijft belangrijk, ook nu je door het coronavirus buitenshuis nergens meer terecht kan voor sportlessen. De Zoetermeerse Beweegles maakt het makkelijker om ook zelf, in huis, met leuke oefeningen aan voldoende beweging te komen.

Antoon Fens, Picasso lyceum: “Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Door een prachtige samenwerking met heel veel Zoetermeerse sportscholen, verenigingen en scholen hebben we in heel korte tijd dit bewegingsplatform online gekregen! Bewegen draagt bij aan een geestelijke en fysieke gezondheid. Juist in deze periode is dat heel belangrijk.”

Op de website dezoetermeersebeweegles.nl vind je korte filmpjes met leuke oefeningen die je gemakkelijk thuis kan doen. Er is niet veel ruimte voor nodig en geen speciale fitness apparatuur, gewoon in je eigen woonkamer even wat plaats vrij maken en aan de slag. Er staan fitness oefeningen op de website, maar je kunt ook meedoen met een dansles en elke dag wordt het aanbod uitgebreid.

De Zoetermeerse Beweegles is een initiatief van het Picasso Lyceum in samenwerking met het Erasmus, ONC, MAVO Zoetermeer, Beroepscollege Zoetermeer, Alfrink en de gemeente Zoetermeer. Met steun van Crossfit 2712, T.I.M. fysiotherapie, Spark, Kick’n Studios, Budoschool Kai Sei, Fitness & Racketclub De Leyens, Jump One Zoetermeer, Hockeyvereniging Zoetermeer en de gemeente Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-