geenkoningsontbijtAl jaren organiseert de Lionsclub Soetermare het Koningsontbijt in het Stadshart. Nu heeft Soetermare laten weten de 2020 edit af te lasten. Nu heeft Soetermare laten weten dat de 2020 editie is afgelast. Mensen die al een kaartje hebben gekocht kunnen hun geld terug krijgen.

De voorbereidingen voor het Koningsontbijt 2020 waren al in gang gezet. Dit ontbijt, dat gehouden wordt aan de start van Koningsdag, is voor veel mensen een leuke manier om de feestdag te beginnen. 

Lionsclub Soetermare is een damesclub die geld inzamelt voor goede doelen. Een vaste groep dames zet zich al jaren in om het Koningsontbijt tot een succes te maken. Met pijn in het hart moeten zij nu de komende editie afzeggen omdat zij door de corona crisis geen goede voorbereidingen kunnen treffen. 

 20190427 7062
 Oranjekoor vlak voor Koninsontbijt

 

 

Op Facebook schrijven zij: 

"Helaas met grote spijt heeft Lionsclub Soetermare besloten om het Koningsontbijt te skippen. Door de huidige Coronacrisis is het helaas niet verstandig om door te gaan met dit evenement en de voorbereidingen. Met de mensen die al een kaartje hebben gekocht wordt contact opgenomen."


Zie: Lionsclub Soetermare

-advertenties-

-goede doel-