lok-sh-stadstheaterStadstheater Zoetermeer en Cultuurpodium Boerderij hebben alle voorstellingen afgelast in verband met het Coronavirus. Na het landelijke verbod om evenementen met meer dan 100 personen te laten doorgaan, worden nu in hoog tempo allerlei evenementen en voorstelling afgelast.

Het Stadstheater Zoetermeer geeft aan dat alle voorstellingen tot en met 31 maart geen doorgang meer zullen vinden. Ook de voorstelling van vanavond, een optreden van de Stef Bos Band en The Silent Movie Project: Laurel and Hardy zijn afgelast. Het is nog niet duidelijk of mensen die al kaarten hebben gekocht hun geld terug krijgen, het Stadstheater meldt zelf ‘Heeft u kaarten gekocht voor een voorstelling gedurende deze periode, dan ontvangt u hier nadere informatie via e-mail over’.

Het Stadstheater probeert zoveel mogelijk voorstellingen om te boeken naar een later moment, zodat de bezoekers toch de voorstelling die zij hebben uitgekozen kunnen bijwonen. Tot en met 31 maart zijn nu 18 voorstellingen afgelast in zowel de grote als de kleine zaal. 

Ook Filmhuis Cameo, die gebruik maakt van de zalen van het Stadstheater, zal de voorstellingen schorsen tot en met 31 maart.

 

Cultuurpodium Boerderij

Bij Cultuurpodium Boerderij zijn alle concerten met meer dan 100 bezoekers afgelast. Dit betekent dat alle concerten, tot eind maart, in de Creative Colors zaal niet door zullen gaan. Vooralsnog gaan de optredens en de pubquiz in het podiumcafé wel door.

Het is de verwachting dat ook veel andere evenementen in Zoetermeer afgelast zullen moeten worden.

-advertenties-

-goede doel-